D. Somogyi Eszter: 

A Kegyelem Érintése

3499 Ft

Szereted az izgalmas regényeket, amiket az élet ír?

Milyen a drogfüggő hajléktalanok világa egy szociális munkás szemével?

Doroti fiatal, vidéki lány, aki szociális munkásként Budapest utcáit járja, hogy életeket mentsen, és megoldást keressen azoknak, akiknek már nincsen semmi esélye ebben az életben. Segítségére siet a kamaszlánynak, aki anyja szeretetének hiányában az aluljárókban keresi az élet értelmét, és amikor várandós lesz, végleg elveszíti a talajt a lába alól. 

Dorotinak a saját életében is van mit helyrehoznia. Úgy érzi, szakadékba esett, de szerencsére barátnője, Rebeka és kollégája, a Koszovót megjárt volt katona, Iván minden erejükkel támogatják, és egyik nap belép Doroti életébe Dávid, a fiatal tolmács fiú is.

Dorotinak előbb fel kell dolgoznia a múltat, hogy legyen jövője. Meg kell keresnie Istent, majd a saját helyét a világban, hogy felismerje a szerelmet, amelyet Isten ígért neki.

További információk

Oldalszám

204

Borító

Puhatáblás

ISBN

ISBN 978-615-01-1601-3

Kiadás éve

2021

D. Somogyi Eszter tíz évig dolgozott a Baptista Szeretetszolgálatnál utcai szociális munkásként, drogfüggő hajléktalanok között, Budapesten. A kegyelem érintése olyan eseteket dolgoz fel, amelyeket végigkísért az évek alatt.

 

Eszter 2005-ben szerezte meg szociális munkás diplomáját, majd 2008-ban a SOTE Egészségtudományi Karán addiktológiai konzultáns végzettséget szerzett. 2003-tól dolgozik a Baptista Szeretetszolgálatnál, írással 2017 óta foglalkozik.

 

Eszter férjével és két kisfiával az Őrségben él.

tűcsere

Akik már olvasták:

 • Ilyen érzelemgazdag és fordulatos történetet csak az élet tud írni. Meg D. Somogyi Eszter, aki igaz történetek alapján dolgozott, és tökéletesen ismeri a regényben megjelenő két világot: a szerfüggő hajléktalanok sorsát és a keresztény gyülekezetek hangulatát. Az egymástól (látszólag) távoli szálakat időről-időre összefésüli a jóindulat, a remény, a boldogság érzése, és nehéz eldönteni, hogy éppen melyik szereplőért izguljunk a legjobban. De nem is kell dönteni.
  Czecz Fruzsina
  tanácsadó szakpszichológus
 • Szerethető történet, melyben érdekes életutak fonódnak egymásba. Gyorsan magával ragadott az egyedi írásmód, és karakteres sílus. Hangsúlyosan szerepelnek benne a személyes hit kérdései, de a nem hívők számára is könnyen emészthető módon. Fordulatokban gazdag regény, melynek végéhez közeledve leizzadtam az izgalomtól.Várom a folytatást!
  Máyerné Répási Adrienn
  szövegíró, blogger
 • Elolvastam a kéziratot, és igazán felemelőnek találom Doroti történetét. :)
  Lenyűgözött az a türelem és empátia, amellyel a könyvbéli szociális munkások a drogfüggő hajléktalanokhoz viszonyulnak. Egy pillanatig sem éreztem, hogy ne vennék őket emberszámba, vagy ítélkeznének felettük életmódjuk és elkövetett hibáik miatt. Úgy gondolom, az embereknek lenne mit tanulniuk Dorotitól és Ivántól! Örülök, hogy betekintést nyerhettem abba az áldozatos munkába, amelyet a szociális munkások végeznek. A nehéz sorsok megismerésének dacára hihetetlen pozitivitást éreztem végig olvasás közben.
  Nagyra értékelem a mély párbeszédeket, van súlyuk és információtartalmuk, nem csak üres fecsegés zajlik a szereplők között.
  T.C.Lang
  író
 • " Már nem sok van hátra a könyvéből, de az elmúlt 4 napban nálunk volt az unokám, így csak lopva sikerült olvasnom, de már nagyon kiváncsian várom a befejezést. Bár itt csak a szereplők életének egy időszakának története fejeződik be de ami ezen felül van és amit elindíthat az olvasóiban az lehet vmi kezdete inkább. 🙂 Majd akkor megpróbálom leírni az érzéseket , gondolatokat és kérdéseket amit felhozott bennem.
  Gratulálok, jó lenne ha sok emberhez, fiatalokhoz is, eljutnának a gondolatai.
  Üdvözlettel Zsuzsa
  olvasó
 • Szia Eszter! 🙂 Bocsánat a zavarásért. Csak amiatt írok, hogy nagyon szépen köszönöm az élményt, amit a könyved olvasása nyújtott. Egy igazi őszinte, emberi, empatikus, szívhez szóló történet. 🙂 Köszönöm mégegyszer és nagyon várom a folytatást. 😊😊
  Andrea
  olvasó
 • Köszönöm az olvasmányt D.Somogyi Eszter! 🙂
  És hogy mit leltem A kegyelem érintése című regényben?
  A kőkemény valóságot: a szívemhez közel álló szociális hivatás izgalmait, rengeteg törődést, csalódásokat, szerelmet és igazi reményt!
  Szeretettel ajánlom!
  Boglárka
  olvasó
 • A kegyelem érintése összességében tehát egy erős kezdés: egyedi, izgalmakkal teli történet, amely a végére minket is megérint, és mi is kaphatunk egy kicsit abból a hatalmas adag empátiából, amely nélkül egyetlen szociális munkás sem boldogulna.
  Judit
  olvasó
 • Egy szuszra elolvastam a könyvet. Nem bírtam letenni! Hú! Naagyon jó!
  Abigél
  olvasó
 • Nagyon, de nagyon tetszett! Igazi csemege a lelkemnek. Világ életemben a szociális esetek felé nagyon nyitott ember voltam és ez a könyv annyira megsimogatta a lelkemet. Ha lehetne már ma visszamennék dolgozni erre a pályára. De hátha majd egyszer még lesz rá lehetőségem.
  A második könyvet is nagyon várom.
  Iringó
  olvasó
 • Bár a cím arra utal, ami a könyv szereplőivel történik, olvasás közben mégis magát az olvasót is megérinti a kegyelem reményt adó és felszabadító ereje. Mert miközben a valóság a maga nyers kegyetlenségével elevenedik meg előttünk a könyv lapjain a kitaszítottak és elhagyottak történeteinek megismerése által, a hit, a remény és a szeretet hatalma annál fényesebben ragyog fel az ezernyi törést magán hordozó, mégis eleven háttéren. Szórakoztató, elgondolkodtató, olykor szívfacsaró, mégis felemelő – és letehetetlen!
  Dániel
  olvasó
 • MÉG CSAK AZ ELEJÉN TAROK, DE OLYAN SZERETETTEL GONDOLOK A SZEREPLŐKRE! ÚGY ÉRZEM OTT VAGYOK DOROTIVAL ÉS IVÁNNAL A HÍDFŐNÉL, LÁTOM A BANDÁT ÉS HALLOM A PÁRBESZÉDEKET A FÜLEMBEN, MÁR KÉT ALKALOMMAL IS AZÉRT KELLETT LETENNEM, MERT A KÖNNYEIMTŐL NEM TUDTAM OLVASNI.
  Volt kliens
  olvasó

3 egyszerű lépés az online rendeléshez és már olvashatod is!

 1. Rendelés: Kattints a Kosárba teszem gombra, majd a felugró ablakban a Fizetés gombra!
 2. Fizetés bankkártyával: A megjelenő ablakban töltsd ki a megrendeléshez szükségese adatokat! Rendelési adatok kitöltése után a Megrendelés elküldése gombra kattintva eljutsz a Barion bankkártyás fizetés oldalra. Itt a bankkártyáddal tudsz fizetni.
 3. Szállítás: A pénz beérkezése után pár nap múlva érkezik a könyv a címedre vagy az általad választott csomagpontra.
A kegyelem érintése

A kegyelem érintése könyv

3499 Ft

További lehetőségek a rendelésre és átvételre

Külföldi rendelés vagy személyes átvétel esetén a könyvet a e-mail címen, vagy +36 20 886 3812-es telefonszámon rendeld meg! Dedikált példányt szeretnél? A pénztárban, az adataid megadásánál a megjegyzés rovatba írd be, kérlek!
 

Erdélyben élsz?

Már a www.keresztenyekszer.ro weboldalon keresztül is megvásárolhatod a regényemet. Ára 55 Lej, ami már a szállítási költséget is tartalmazza.

Kattints ide Románia területén történő kiszállításhoz!

Vedd kezedbe a könyvet, és merülj el Budapest utcáinak ismeretlen világában!

Szeretettel:
D. Somogyi Eszter
Ismerd meg a drogos hajléktalanok világát egy szociális munkás szemüvegén keresztül, aki maga is küzd élete démonaival.
©2021 D. Somogyi Eszter
DANUBIUS play
0
  0
  Kosarad
   Szállítási díj kiszámítása
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram